Raport activitate parlamentară (ianuarie-august 2023)

De când am intrat în Parlament, m-am concentrat pe promovarea unor legi și politici care reflectă valorile europene și liberele pe care le împărtășesc cu cetățenii pe care îi reprezint.

În calitate de membru al partidului REPER, deputat și co-președinte al filialei REPER București, lucrez îndeaproape cu colegii mei pentru a îmbunătăți serviciile publice, a promova drepturile omului și a crește gradul de participare democratică, în diverse domenii cheie, de la educație și sănătate, până la implicarea activă în cauze internaționale și drepturile omului.

O să găsiți aici o trecere în revistă a proiectelor de legi pe care le-am inițiat sau susținut, evenimentelor pe care le-am organizat sau la care am participat, precum și ieșirile în stradă și aparițiile media care au marcat activitatea mea în ultima perioadă. Fiecare capitol vă va oferi o imagine cuprinzătoare asupra angajamentului meu continuu de a servi interesele cetățenilor și de a construi o Românie mai dreaptă și mai incluzivă.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ajutat în această perioadă și sper că acest raport vă va oferi o perspectivă clară asupra muncii mele și a echipei mele. Sunt întotdeauna deschis la feedback și la dialog constructiv cu toți cei interesați. Cei care pun umărul realmente la schimbare știu că lupta pentru o schimbare reală în România este foarte grea, iar resursele de orice fel extrem de puține. De aceea, cu atât mai mult, vă mulțumesc celor care ați pus umărul la oricare dintre activitățile pe care le-am organizat.

Cu respect,

Cătălin Teniță

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Reddit
Telegram
Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

en_USEnglish